- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Jambonul în untură este o specialitate produsă din pulpă de porc dezosată manual, rumenită în untură de Mangaliță.
Produs făcut după o rețetă tradițională, adunată de pe dealurile Covurluiului, numai cu ingrediente naturale.
Zimbria este unul dintre cei mai importanți producători din România de produse de carne artizanale, cu o experiență de aproape un secol în creșterea animalelor și în cultivarea pământului.
Un brand definit de voință, trudă și investiții făcute de generații întregi care au asigurat succesul produselor de o înaltă calitate.
Zimbria reprezintă închiderea unui cerc, care pleacă de la bobul de grâu și se termină cu produsele din carne și brânză, gustoase și atent pregătite.
Zimbria spune o poveste despre valori și tradiții gastronomice românești, asezonate cu delicatese reinterpretate. Rețetele păstrate din tată-n fiu se regăsesc în specialități precum cașcavalul, urda sau burduful de Covurlui, toba sau cârnații ciobănești Tataia Gică.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Nume producator | Verdesi & Co SRL |
Website producator | https://www.zimbria.ro/ |
Origine | România |