- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Carnea afumată la garniţă este produsă din ingrediente naturale, după o rețetă veche de familie.
Bunicii și străbunicii, din necesitatea conservării cărnii și pe timp de vară, au găsit soluţia afumării, prăjirii și acoperiirii integrale cu untură.
Astăzi însă, carnea la garniță este o delicatesă tradițională, care aduce împreună cu savoarea, și nostalgia copilăriei.
Carnea la garniţă este deja preparată, fiind nevoie doar de o ușoară ȋncălzire. Se poate servi ca atare sau în combinaţii diverse, de exemplu cu omletă, cu mămăliguță şi mujdei sau cu diferite piureuri sau legume.
Firma Avi-Giis este prezentă pe piață din anul 1991, de atunci aducând pe mesele românilor produse delicioase din carne. Produsele sunt făcute cu atenție, după rețete tradiționale și cu ingrediente naturale, împletind cu meșteșug tradiția și modernismul. De asemnea, Avi-Giis produce 13 produse atestate tradițional de către Ministerul Agriculturii, acestea fiind reprezentative pentru zona Olteniei de sub munte și în special pentru zona Vâlcea.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Beneficii produs
Provenienta
Origine | România |