Mici producători
Pâine cu cartofi feliată 750g
Pâine cu cartofi feliată 750g

Pâine cu cartofi feliată 750g

11,99 Lei

15,99 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Pâine făcută la Sfântu Gheorghe după rețete tradiționale. Pâine adevărată doar din ingrediente naturale, fără amelioratori.

Brutăria Dioszegi aderă la standardul de adevărată brutărie artizanală, oferind o pâine unică, cu un gust inconfundabil, folosind o selecție de maiele și făini maturate de cea mai bună calitate. Produsele lor sunt naturale, fabricate după rețete tradiționale. Brutăria Dioszegi a adus în casele românilor de pretutindeni mirosul și gustul pâinii de altădată.  Ca dovadă a calității pâinii produse de ei, au primit premiul "Pâinea anului în România" în anii 2011, 2014 și 2017. 

Provenienta

Nume producatorMADEXPORT SRL
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100087688
Coșul meu
prod-10.6.1