- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Zahăr brun, nuci și portocale sunt note pe care le poți identifica ușor în această cafea. Te va impresiona cu un profil de gust catifelat, curat și dulce.
Guatemala Rosario de Fatima este o cafea care reflectă perfect terroir-ul specific acestei zone cu altitudini ridicate, soluri bogate în minerale și 300 de microclimate specifice. Cafelele din Guatemala se bucură de o diversitate naturală ridicată.
Scor de calitate 85.5 puncte QGrading, evaluare conform Coffee Quality Institute pentru calitatea cafelei.
Acest lot este curatoriat de Mihai Panfil, fondator Origo. Este o cafea de specialitate prăjită astfel încât să permită oricarui pasionat să o prepare acasă ușor și să primească laude.
Cine este acest Brewzeus? Cafelele Brewzeus sunt curatoriate și prăjite special pentru Freshful, de Mihai Panfil și echipa lui de la prăjitorie.
Sfat utilizare/preparare/gatire
Espresso
• Folosește 1 parte cafea la 2 părți apă;
• Rețeta Brewzeus: 18 gr cafea la 36 ml apă, cu un timp de extracție de aprox. 25 sec (+ sau – 3 sec).
Filtru
• Folosește 10 gr cafea la 160 ml apă. Dacă nu ai cântar, e simplu - la 1 cană mare pune 4 lingurițe de cafea, iar la 1 ceașcă medie pune 3 lingurițe;
• Încălzește apa până la 90°C. Alternativ, odată ce apa atinge punctul de fierbere, oprește focul și las-o să se răcească câteva minute;
• Este ideal ca apa să stea în contact cu cafeaua între 2 și 4 min, în funcție de filtrul pe care îl folosești.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Website producator | https://brewzeus.com |
Origine | Guatemala |