Contul meu

Cont client la Freshful

Logarea pe www.freshful.ro se poate face doar cu contul eMAG.

 1. Dacă ești deja logat în contul eMAG, conectarea în contul tău se va face instant.
 2. Dacă nu ești logat în contul tău eMAG, vei fi redirecționat către site-ul eMAG. După introducerea adresei de e-mail și a parolei, vei fi redirecționat automat către site-ul Freshful.
 3. Dacă nu ai cont eMAG, vei fi redirecționat către site-ul eMAG pentru a-ti crea un cont. Simplu, nu?

Nicio grijă, poți naviga pe site și dacă nu ești logat, poți adăuga produse în coș dacă ești din București sau Ilfov și te poți loga chiar și înainte de checkout.

De ce să îți faci cont la Freshful?

Poți să îți planifici coșul de cumpărături și să verifici în timp real dacă livrăm în zona ta.

Poți să îți alegi intervalul de livrare astfel încât să corespundă nevoilor tale și poți alege livrare astăzi, mâine sau chiar poimâine. Interesant, nu?

Poți avea încredere că îți pregătim și livrăm produsele în condiții impecabile de igienă până în fața casei tale.

Știi mereu care este statusul comenzilor tale: urmărești livrările direct din contul tău.

Ai acces permanent la istoricul comenzilor tale și ai evidența achizițiilor făcute la Freshful.

Poți să îți creezi liste de Favorite cu produsele pe care dorești să le achiziționezi.

Poți fi sigur că produsele Freshful sunt depozitate și transportate în condiții optime de temperatură, de la producător până în fața ușii tale.

Te-am convins deja?

Firme și adrese multiple

În același cont de client, suplimentar detaliilor tale de cumpărător persoană fizică, poți salva și datele de persoană juridică (oricâte firme dorești). De asemenea, poți stoca mai multe adrese de livrare. Având toate datele la îndemână, orice comandă se poate trimite sigur și rapid.

Confidențialitate

Freshful îți garantează confidențialitatea datelor salvate în contul de client.

Freshful va transmite date cu caracter personal către Partenerii săi doar pentru derularea comenzilor înregistrate de tine. În acest caz, fiecare partener este obligat să respecte legislația privind protecția datelor cu caracter personal.

Cum modific datele contului meu eMAG?

 1. Autentifică-te în contul tău eMAG cu adresa de e-mail și parola folosită la înregistrarea contului, (în cazul în care ai uitat parola de acces în contul eMAG, o poți reseta ușor de aici ).
 2. Accesează opțiunea Modifică adresa de e-mail din pagina de "Setări siguranță”.
 3. Introdu noua adresă de e-mail și confirmă modificarea prin introducerea parolei contului tău.
 4. Imediat după salvarea adresei de e-mail, vei primi un mesaj cu instrucțiuni pe noua adresă pentru a confirma modificarea.
 5. Confirmă modificarea adresei de e-mail prin introducerea parolei de cont.

Vei primi confirmarea schimbării adresei asociate contului tău eMAG pe ambele adrese de e-mail.

Cum modific datele personale?

 1. Autentifică-te în contul tău eMAG.
 2. Accesează secțiunea Date personale direct din contul tău și alege opțiunea "Editeaza datele".

Cum îmi resetez parola?

Mergi pe site-ul eMAG și introdu adresa de e-mail în primul pas al procesului de logare.

Al doilea pas îți va afișa opțiunea “Ai uitat parola?” cu ajutorul căreia vei putea să îți recapeți accesul în cont.

În momentul în care o vei accesa, îți vom trimite automat un mesaj cu instrucțiunile de resetare pe adresa de e-mail pe care ai înscris-o în primul pas.

După ce vei accesa link-ul din e-mail, prin completarea și confirmarea noii tale parole vei putea să te bucuri din nou de beneficiile contului tău eMAG.

Cum să te ferești de acțiunile de phising?

Informațiile tale confidențiale sunt extrem de importante, iar accesul la acestea trebuie făcut doar de către entități legitime, care au primit acordul tău explicit. Din păcate, metodele de obținere frauduloasă a informațiilor personale și bancare s-au înmulțit în ultimii ani. De aceea, am creat această pagină pentru a te ajuta să îți protejezi datele împotriva acțiunilor de phishing.

Ce înseamnă “phishing”?

În esență, “phishing”-ul este o înșelăciune desfășurată în spațiul electronic. Aceasta are scopul de a obține date personale de identificare sau date bancare, prin intermediul unor mesaje electronice care mimează entități oficiale.

Cum identifici acțiunile de phishing

De cele mai multe ori, acțiunile de phishing sunt de două tipuri. Primul dintre ele este reprezentat de concursuri, fiind și cea mai răspândită formă. Utilizatorii sunt îndemnați să se înscrie prin acordarea datelor confidențiale, sub pretextul premiilor garantate (telefoane mobile, console gaming, carduri cadou sau alte produse foarte populare).

Al doilea tip de acțiune de phishing constă în primirea de mesaje din partea unui serviciu ce solicită actualizarea datelor de identificare, pentru a evita ștergerea contului. Toate aceste mesaje mimează foarte bine aspectul și modul de adresare al serviciului real, motiv pentru care trebuie să te asiguri de anumite lucruri atunci când acorzi datele tale personale.

Ce măsuri de siguranță poți lua atunci când acorzi date confidențiale?

Primul lucru pe care trebuie să îl știi este că informațiile confidențiale, în special cele bancare (număr card, dată expirare, cod CVV, PIN), nu vor fi solicitate vreodată nici de entitățile financiare, nici de magazine online precum Freshful.

Îți recomandăm să eviți concursurile cu condiții de participare prea bune ca să fie garantate. Cel mai frecvent mecanism întâlnit în astfel de acțiuni de phishing este abonarea la newsletter și câștigarea garantată a unui card cadou.

Cumpără întotdeauna de pe website-uri cunoscute, ce conțin elementele de securitate pe care le poți identifica rapid. Acestea sunt:

 • Conexiune securizată, marcată prin simbolul unui lacăt închis. Acesta este afișat înaintea adresei website-ului;
 • Conexiune securizată HTTPS, marcată prin prezența protocolului https://, afișat înaintea adresei website-ului;
 • Adresa reală a website-ului, în cazul nostru www.freshful.ro.

Rămâi informat!

Protejarea datelor cu caracter personal și respectarea drepturilor clienților noștri reprezintă un angajament fundamental al Freshful, prin urmare dedicăm toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în deplină siguranță.

Pentru a ne asigura că regulile pe care le aplicăm rămân transparente pentru tine, te rugăm să parcurgi:
Termene și condiții site
Politica de confidențialitate
Politica de utilizare cookies

prod-10.6.0