Freshful
0

Livrarea comenzilor

 

După ce ai înregistrat comanda, poți urmări statusul acesteia din Contul tău de client, în secțiunea “Comenzile mele. Aici poți vedea în timp real dacă produsele au plecat din depozitul nostru.

Modificare sau anulare comandă

Poți adăuga produse comenzii tale sau poți anula o comandă din contul tău de client, secțiunea „Comenzile mele”, buton “Anulează o comandă”.

Dacă te-ai răzgândit și nu mai vrei un produs din comandă, vrei alt produs decât cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poți anunța cât mai repede prin live chat-ul disponibil pe site și în aplicație în intervalul orar 06:00-23:00, de luni până duminică. Colegii noștri vor face tot posibilul să îți modifice sau să îți anuleze comanda. Dacă modalitatea de plată aleasă de tine este ramburs, încercăm să facem orice modificare cerută de tine în maximum 5 minute de la plasarea comenzii.

Dacă modalitatea de plată selectată este cu cardul, pentru moment valoarea comenzii tale finale nu poate depași suma de bani blocată initial de pe card. Lucrăm intens să actualizăm și acest aspect.

La plasarea comenzilor, poți selecta ziua și intervalul orar în care vrei să ți se livreze cumpărăturile sau poți alege să ți se aducă produsele chiar în ziua respectivă, într-unul dintre intervalele disponibile la momentul finalizării comenzii.

Costul acestui serviciu pornește de la 9,99 lei. În cazul în care o comandă are o valoare totală mai mică de 100 lei, se aplică o extra-taxă de livrare în valoare de 19,99 lei.

În perioada 13.12.2021 (ora 12:00) – 30.06.2022 (ora 23:59), clienții care au achiziționat serviciul eMAG Genius ori s-au înscris în perioada de încercare gratuită Genius și comandă produse în valoare de minimum 200 (doua sute) Lei (nu sunt incluse taxa de transport sau alte vouchere valorice) de pe site-ul Freshful.ro sau din aplicația Freshful by eMAG, cu livrare programată la nu mai puțin de 4 (patru) ore de la momentul plasării comenzii beneficiază de livrare gratuită în intervalele eligibile Genius. Regulamentul campaniei pe freshful.ro/genius.

Pentru București și mare parte din județul Ilfov, intervalele de livrare încep de la ora 8:00, ultimul interval de livrare fiind 20:00 - 22:00. Poți verifica opțiunile disponibile din secțiunea "Când îți livrăm?", în colțul din dreapta sus (lângă coșul de cumpărături). Disponibilitatea intervalelor orare este limitată în funcție de capacitățile de transport și de numărul de comenzi. Intervalele indisponibile sunt marcate corespunzător. Pentru comenzile plasate după ora 21:00, livrarea va putea fi efectuată începând cu primul interval disponibil din ziua următoare.

În momentul în care produsele tale pleacă din depozitul Freshful, te vom anunța printr-o notificare în aplicație.

prod-3.0.10