Hipermarketul micilor producători

Hipermarketul micilor producători

Direct de la micii producători români, îți aducem la un click distanță bunătăți românești pentru care ai străbate țara în lung și-n lat.

Bunătăți artizanale produse în cantități mici, nu în serie, preparate după rețete proprii, reinventate sau transmise din generație în generație.

Colaborăm direct, fără intermediari, cu micii producători români, cărora le ușurăm accesul în hipermarketul nostru – fără taxe, fără constrângeri de cantități livrate.

Imediat ce au fost preparate, bunătățile micilor producători români sunt livrate cu mașini frigorifice la depozitul Freshful, de unde ajung – tot cu mașini frigorifice – direct la tine pe masă. Hai să-ți comanzi preferatele!

Fructe și legume
Cultivate cu drag și dibăcie de agricultori români, oameni harnici și mândri, dornici să te bucure cu bunătățile crescute cu mâna lor. Fructele și legumele românești ajung din grădinile sau livezile micilor producători direct la tine pe masă!
Fructe și legume
Carne
Proaspătă sau maturată după tehnici speciale, fragedă și delicioasă, de la carne pentru ciorbă sau gulaș până la specialități precum T-bone sau Tomahawk – toate românești, comandate ușor și livrate la rece, cu mașinile noastre FrigoFresh.
Carne
Mezeluri
După rețete tradiționale românești sau din alte culturi gastronomice renumite, preparate cu dibăcie de meșteșugari români, iubitoare de pâine pufoasă la interior și crocantă la exterior – în special de pâinea My Maia by Freshful, desigur.
Mezeluri
Ouă și lactate
Indiferent cum îți plac ouăle – mici sau mari, cu omega 3 sau luteină – fii sigur că le găsești la noi! La fel și în cazul lactatelor – cu sau fără lactoză, artizanale, cu mai multă sau mai puțină grăsime – cum le vrei, așa le găsești! Mai ales dacă le vrei românești.
Ouă și lactate
Brânzeturi maturate
Artizanii români fac artă din brânzeturi și îți oferă gusturi dintre cele mai diverse, de la tradiționalele brânză de burduf, caș și brânză frământată la putină până la mozzarella de bivoliță și brânzeturi maturate cu trufe sau chili.
Brânzeturi maturate
Zacuscă
Preparată manual într-o majoritate covârșitoare, după rețete autentice și cu legume coapte la foc de lemne, zacusca românească este o bucurie și pentru tine, cel care o gustă, și pentru oamenii care ți-ai pregătit-o și care își simt munca apreciată.
Zacuscă
Specialități vegetale
O gamă completă de specialități vegetale oferite de branduri românești sau chiar produse în România, cu rețete brevetate și ingrediente naturale, pline de proteine și savoare.
Specialități vegetale
Miere
Harnici și inventivi, apicultorii români produc miere în toate formele, de la cele clasice – de tei, salcâm sau polifloră – până la cele speciale – de pădure, crudă sau în fagure, cu afine sau căpșune.
Miere
Vinuri
La noi găsești peste 600 de vinuri românești, de la cele ușoare, de cursă lungă până la cele speciale, de vinotecă. În plus, oricând simți nevoia de puțină inspirație, găsești în site și aplicație recomandări de vinuri și bucate asortate de la specialiști din domeniu.
Vinuri
Băuturi tradiționale
De la țuică, palincă, vișinate, afinate și tot felul de alte „ate” pe care și le-a preparat românul pe lângă gospodărie, rachiul românesc a căpătat forme dintre cele mai surprinzătoare, precum palinca de prune cu ardei iute, scorțișoară sau cimbrișor.
Băuturi tradiționale
prod-7.6.1