image

Viața cu Freshful. O viață mai simplă.

Dacă și tu simți că nu mai ai lățime de bandă pentru toate lucrurile pe care ar trebui să le faci într-o singură zi, care are doar 24 de ore, iar tu ești un singur om, cu doar două mâini... respiră – ai ajuns fix în locul potrivit!

Ai uitat? Ai adăugat!

Cu #add2order, nici uitarea nu mai e ce-a fost! Uiți 😟 să comanzi un produs – îl adaugi 😃 după ce ai plasat comanda – îl primești 😁 ca și când nici nu l-ai fi uitat. Hai să vezi cât de simplă e viața când te ajută și tehnologia la cumpărături!

Tot ce-i nou pe Freshful

Descoperă secțiunea care-ți potolește cheful de Noutăți.

Hai să vezi!

Faptele bune țin de foame

Când comanzi din Save me, salvezi și bunătățile, economisești și banii. Practic, câștigi pe toate părțile! De timpul liber în plus, nici nu mai spunem – e bonus, vorba ceea. 😂 Ah, și dacă ne dai pungile înapoi, le reciclăm și le dăm o viață nouă – să potolim și „foamea sufletului”. 😇 Hai să salvezi ceva bun!

Bunătățile se vor mâncate, nu aruncate!

„Save me” – produse cu termen de valabilitate mic și prețuri pe măsură.

Descoperă produsele

Probleme de încredere? Rezolvăm!

E drept, la noi nu poți atinge fructele & legumele, dar nici altcineva nu poate! Le ating doar mâinile 🧑‍🌾 producătorilor locali care le culeg și le ambalează. Și dacă simți așa... o ușoară neîncredere, rezolvăm!

Încerci o dată, vezi că e bine. Mai încerci o dată, tot bine. Încerci încă o dată, la fel de bine. Iar cu livrare gratuită & reduceri la primele 7 comenzi, să tot încerci! 😇 Și uite așa se construiește încrederea.

Cum e Viața cu Freshful?

În principiu, o viață mai simplă. Cu mai mult timp liber, mai multă relaxare, mai puține drumuri „de nevoie” și mai multe „de plăcere”. Dar nu-ți mai spunem noi – hai să vezi!

Trăiește Viața cu Freshful!

O viață plină de... oferte. 🤩

Hai la cumpărături!
prod-9.5.2