Promo
Vodcă 40% alc. 700ml
Vodcă 40% alc. 700ml

Vodcă 40% alc. 700ml

71,27 Lei

101,81 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Maurice Kanbar este cel care a imaginat această vodcă ambasador a Statelor Unite, lansată în anul 1992 în San Francisco, care poate fi savurată sec, cu gheață sau în diverse cocktail-uri.

Skyy Vodka parcurge patru procese de distilare şi trei procese de filtrare, în urma cărora se obține un gust bogat, uşor citric, o consistență uimitoare și o puritate ridicată, calităţi ce plasează băutura printre sortimentele preferate ale iubitorilor de vodcă.

Cele mai bune cereale americane şi apă pură de izvor semnează gustul contemporan etalat de Skyy Vodka în pahar, cu fiecare degustare.

Forma de prezentare – Sticlă cu design suplu, colorată în albastru intens şi decorată cu elemente metalice 

Aroma: Miros fin de fructe şi impresii vegetale, care preced un gust dulceag de cereale, uşor citric, ce aduce în scenă nuanţe de goji, alune şi cardamom. 

Aspect: Clar.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 10 și 18°C.

Provenienta

Tara de origineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100002762
Coșul meu
prod-10.6.0