Mici producători
Jambon 300g
Jambon 300g

Jambon 300g

38,99 Lei

129,97 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Pulpă de porc dezosată manual la care s-au adăugat condimente naturale și apoi a fost coaptă deasupra jarului în sucul propriu timp de 5-6 ore.


Zimbria este unul dintre cei mai importanți producători din România de produse de carne artizanale, cu o experiență de aproape un secol în creșterea animalelor și în cultivarea pământului. 

Un brand definit de voință, trudă și investiții făcute de generații întregi care au asigurat succesul produselor de o înaltă calitate. 

Zimbria reprezintă închiderea unui cerc, care pleacă de la bobul de grâu și se termină cu produsele din carne și brânză, gustoase și atent pregătite.

Zimbria spune o poveste despre valori și tradiții gastronomice românești, asezonate cu delicatese reinterpretate. Rețetele păstrate din tată-n fiu se regăsesc în specialități precum cașcavalul, urda sau burduful de Covurlui, toba sau cârnații ciobănești Tataia Gică.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 4-8°C.

Provenienta

Nume producatorVerdesi & Co SRL
Website producatorhttps://www.zimbria.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100036908
Coșul meu
prod-10.2.7