Pizza prosciutto funghi 345g
Pizza prosciutto funghi 345g
Pizza prosciutto funghi 345g
Pizza prosciutto funghi 345g

Pizza prosciutto funghi 345g

15,49 Lei

44,90 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Șuncă, brânză edamer, mozzarella și ciuperci champignon presărate din plin pe un blat subțire și crocant, acoperit cu sos proaspăt de roșii.

Coaptă pe vatră de piatră, pizza Edenia are un blat cu aspect rustic, subțire și crocant, acoperit cu un strat bogat de topping-uri variate, preparate din ingrediente de calitate superioară. 

Sosul proaspăt de roșii este aplicat direct pe blat, înainte de coacere, pentru a-i intensifica gustul și aroma apetisantă.

Sfat utilizare/preparare/gatire

A nu se recongela după decongelare! Produsul nu se decongelează înainte de preparare!

Cuptor: preîncălziți cuptorul. La cuptor electric 225°C. La cuptor pe gaz treapta 4-5. La cuptor cu aer circulant 180°C. Îndepărtați folia și așezați pizza congelată în centrul cuptorului, pe grilaj și lăsați-o să se coacă cca 10-12 minute. Pizza este gata pentru servire dacă brânza s-a topit bine și marginea este maronie și crocantă.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la -18°C.

Beneficii produs

Pizza Edenia nu conține: coloranți, potențiatori de aromă sau arome artificiale.

Provenienta

OrigineGermania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100037345
Coșul meu
prod-10.2.2