Ouă Ochioase de la găini crescute în aer liber, calibre diferite, 8 buc
Ouă Ochioase de la găini crescute în aer liber, calibre diferite, 8 buc
Ouă Ochioase de la găini crescute în aer liber, calibre diferite, 8 buc
Ouă Ochioase de la găini crescute în aer liber, calibre diferite, 8 buc

Ouă Ochioase de la găini crescute în aer liber, calibre diferite, 8 buc

13,49 Lei

1,69 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Se numesc Ouă Ochioase pentru că sunt provenite de la găini crescute în aer liber și sunt îmbogățite natural cu luteină.

Ouăle Ochioase provin de la găini hrănite cu un mix de furaje cu fân de lucernă, îți vor asigura aportul necesar de vitamine pentru sănătatea vederii la orice vârstă.

Premiate cu medalia de aur la concursul Monde Selection.


Mărime: 

•  S - sub 53g

•  M - între 53g și 63g

•  L – între 63g și 73g

•  XL – peste 73g


Semnificație cod:

0 - găini crescute în sistem ecologic;

1 - găini crescute în aer liber;

2 - găini crescute la sol;

3 - găini crescute în baterii autorizate;

Sfat utilizare/preparare/gatire

Se recomandă consumul prin fierbere cu un gălbenuș cleios sau în diverse preparate culinare.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra în spații răcoroase, ferite de surse de căldură, uscate, fără miros străin.

Provenienta

Nume producatorSC Avicola Lumina SA
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100038978
Coșul meu
prod-9.2.1