Capsule cafea Latte Macchiato 8 băuturi 183.2g
Capsule cafea Latte Macchiato 8 băuturi 183.2g

Capsule cafea Latte Macchiato 8 băuturi 183.2g

29,49 Lei

161,15 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Compatibil cu aparatele Dolce Gusto.

Nescafe Dolce Gusto Latte Macchiato, o cafea unică și rafinată, care impresionează de fiecare dată cu cele 3 straturi ce dau măreție la ceea ce italienii numesc latte macchiato.

Cu textura densă și rafinată, cafeaua Nescafe Dolce Gusto Latte Macchiato este finisată cu un strop elegant de cremă închisă la culoare, semnătura cunoscută a acestei băuturi.

Latte Macchiato - un espresso plin de savoare alături de laptele cremos de sub stratul de spumă apetisantă. Bogăția notelor complexe te va însoți pe tot parcursul savurării acestui preparat clasic, cu note dulci subtile și note intense.

Descoperă NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato, rezultatul mixului a 3 componente: lapte cald și fin, Espresso din cafea Arabica și Robusta, alături de un strat generos de spumă apetisantă, pentru o apariție spectaculoasă! Sfat utilizare/preparare/gatire

Instrucțiuni de preparare:

Capsula albă: pentru rețeta ideală reglați aparatul automat la nivelul 5, iar pentru aparatele manuale 170ml apă caldă.

Capsula neagră: pentru rețeta ideală reglați aparatul automat la nivelul 2, iar pentru aparatele manuale 50ml apă caldă.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și ferit de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineGermania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100043759
Coșul meu
prod-10.3.2