Suc Multi Rosso eco 1l
Suc Multi Rosso eco 1l
Suc Multi Rosso eco 1l

Suc Multi Rosso eco 1l

9,49 Lei

9,49 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Portocalele și lămâile coapte la soare, merele suculente și morcovii proaspeți provin din zone de cultură atent selectate. Sunt recoltate în țara de origine, procesate și îmbuteliate cu grijă în Austria.

Sigiliul BIO garantează că fructele și legumele provin dintr-o metodă de agricultură deosebit de naturală și sunt prelucrate în conformitate cu ghidurile BIO.

Agricultura ecologică se descurcă în general fără inginerie genetică, inclusiv pesticide sintetice chimic și îngrășăminte minerale cu azot. Acest lucru nu numai că ajută la conservarea biodiversității, dar și la protejarea mediului.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineAustralia
Nume producatorHermann Pfanner Getränke GmbH
Website producatorhttps://www.pfanner.com
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100043976
Coșul meu
prod-10.3.2