Condimente pentru pește 25g
Condimente pentru pește 25g

Condimente pentru pește 25g

4,39 Lei

175,60 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Preparatele din peşte sunt o parte preţioasă a meselor noastre, fiind o sursă importantă de proteine, vitamine şi săruri minerale.

Dorind să vă încurajăm să introduceţi mai des în meniurile dvs. preparatele din peşte, am pregătit un amestec care va face mai atractive mâncărurile din peşte prăjit, la cuptor sau fiert.

Datorită ghimbirului şi a boabelor de muştar din amestec, mâncarea capătă un gust uşor picant, iar plantele şi legumele folosite îi dau o aromă caracteristică.

”Condimente pentru peşte" KAMIS este ideal pentru presărarea peştelui înainte de prăjire. Sărarea peştelui nu mai este necesară.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros

Provenienta

Tara de originePolonia
Nume producatorKamis Condimente SRL
Website producatorhttps://www.kamis.ro/
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100045977
Coșul meu
prod-10.6.0