Profită acum
Bulgărași de brânză cu smântână dulce, 5.5% grăsime, 180g

Bulgărași de brânză cu smântână dulce, 5.5% grăsime, 180g

5,49 Lei

30,50 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Brânzica de casă de la Covalact de Ţară este o brânzică proaspătă de tip Cottage Cheese, făcută însă după o reţetă proprie dintr-un amestec de bulgăraşi de brânză proaspătă de vaci şi smântână dulce, nefermentată, lichidă (precum cea pentru frişcă).

Acest lucru conferă produsului gustul plăcut, mai puţin acrişor decât al altor produse similare de pe piaţă, fiind foarte apreciată şi bine acceptată şi de către copii.

Covalact este unul dintre cei mai mari producători de lactate din România cu o tradiție de peste 40 de ani în fabricarea produselor lactate.

Calitatea produselor lactate ale companiei este în primul rând dată de calitatea laptelui, materie primă din care provin.

Fabricile Covalact, de la Sfântu Gheorghe şi Miercurea Ciuc dețin autorizații pentru schimb intracomunitar de produse, eliberate de către Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentului.

În spatele succesului companiei COVALACT stă efortul continuu al unei echipe ce dă sens sloganului „Prea bun, prea ca la țară!”, aducând aminte nu doar de buna tradiție a lactatelor de cea mai bună calitate, ci și de vremurile în care lucrurile erau făcute ca la țară, adică, temeinic și în rostul lor.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la 2-6ºC.

Provenienta

Tara de origineRomania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100047556
Coșul meu
prod-9.5.1