Detergent de rufe capsule pentru haine albe și colorate, 23 spălări
Detergent de rufe capsule pentru haine albe și colorate, 23 spălări

Detergent de rufe capsule pentru haine albe și colorate, 23 spălări

55,99 Lei

2,43 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Lovela Baby – detergent capsule gel pentru rufe albe și colorate, sigur pentru pielea nou-născuților și a copiilor. Poate fi folosit încă din prima zi de viață a bebelușilor!

Capsulele Lovela Baby sunt foarte ușor de folosit și în același timp sunt eficiente pentru spălarea hainelor bebelușilor. Acestea oferă dizolvăre totală, îndepărtează petele și sunt delicate cu țesăturile.

În plus, capsulele sunt cu potențial alergenic redus și delicat!

Cu o formulă extrem de atent dezvoltată, detergentul de rufe Lovela Baby este delicat, perfect pentru clătirea lenjeriei de corp pentru bebeluși și a hainelor pentru copii.

Produsul a fost testat clinic și a obținut rezultate pozitive! De asemenea, este recomandat persoanelor cu tendințe sensibile și tendințe pentru alergii și dermatită atopică.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat, ferit de razele soarelui.

Beneficii produs

Lovela Baby – detergent capsule gel pentru rufe albe & colorate, sigur pentru pielea nou-născuților și a copiilor. Poate fi folosit încă din prima zi de viață a bebelușilor! Capsulele Lovela Baby sunt foarte ușor de folosit și, în acelasi timp, sunt eficiente pentru spălarea hainelor bebelușilor. Ele se dizolvă în totalitate în apă, îndepărtează petele eficient și sunt delicate cu țesăturile. Hipoalergenic (cu potențial alergenic redus) și delicat!

Provenienta

Tara de origineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100059039
Coșul meu
prod-8.3.5