Sare specială pentru mașina de spălat vase 1.5kg
Sare specială pentru mașina de spălat vase 1.5kg
Sare specială pentru mașina de spălat vase 1.5kg

Sare specială pentru mașina de spălat vase 1.5kg

12,90 Lei

8,60 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Apa dură duce la depunerea calcarului în locuri greu accesibile, ceea ce poate scădea rapid eficiența mașinii dvs. de spălat vase.

Finish Sare oferă 100% Protecție superioară a mașinii datorită dedurizării apei și prevenirii depunerilor de calcar pentru a proteja mașina dvs. de spălat vase.

Împiedică și acumularea petelor și urmelor de apă pe vasele și paharele dvs. Important: Finish Sare este creată special pentru mașina dvs. de spălat vase, având o puritate de 99%.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Manipulați doar cu mâinile uscate. Resigilați întotdeauna ambalajul după utilizare. Nu desfaceți ambalajul tabletei. Se dizolvă complet în apă. Nu puneți în sertarul/compartimentul pentru tacâmuri. Puneți o tabletă pentru fiecare spălare, în dozatorul uscat. Pentru rezultate optime, utilizați programele automate la 50/55 °C. Pentru ciclurile scurte (30 minute) plasați tableta în partea de jos a mașinii de spălat vase.

Provenienta

Tara de origineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100059054
Coșul meu
prod-8.3.5