Gem de fructe de pădure eco fără zahăr 320g
Gem de fructe de pădure eco fără zahăr 320g
Gem de fructe de pădure eco fără zahăr 320g
Gem de fructe de pădure eco fără zahăr 320g

Gem de fructe de pădure eco fără zahăr 320g

46,92 Lei

146,63 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Gemul de fructe de pădure eco fară zahăr Bio Tradizioni este produs în mod exclusiv doar cu ingrediente de cea mai bună calitate, fiind vegan și fără gluten.

Acest gem conține doar zaharurile naturale din fructe și datorită conținutului scăzut de calorii este foarte indicat în curele de slăbire sau dietele fără zahăr.
Produsul are o culoare tipică a fructului și are o consistență gelifiată, astfel că va fi foarte ușor de uns pe pâine. Totodată are o aromă delicată și un parfum plăcut de fructe proaspete.

Este ideal pentru a fi consumat alături de pișcoturi, pandișpan, cozonaci, înghețată, biscuiți sau pâine. Acest produs poate fi consumat și în combinație cu pâine și unt de arahide, oferind un gust unic.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

Se păstrează într-un loc rece și întunecat.

Provenienta

Tara de origineItalia
Nume producatoreRetail
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060294
Coșul meu
prod-10.5.2