Cafea boabe eco artizanală decofeinizată Aquae 500g
Cafea boabe eco artizanală decofeinizată Aquae 500g

Cafea boabe eco artizanală decofeinizată Aquae 500g

89,18 Lei

178,36 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Cafeaua boabe eco artizanală Aquae decofeinizată Morettino este un produs de calitate superioară provenit din agricultură ecologică certificată.

Acest produs este obținut dintr-o cafea de tip Arabica selecționată și ecologică, pur peruviană din regiunea Chanchamayo și a fost decofeinizată folosind o metodă naturală cu apă. Este o cafea echilibrată și aromată, are un corp rotund și note de miere și migdale prăjite.

Originea cafelei (poate varia) este din Peru Chanchamayo. Boabele de cafea au fost prăjite printr-un procedeu ecologic de intensitate medie, obținându-se un caracter echilibrat.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineItalia
Nume producatorMorettino
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060504
Coșul meu
prod-9.5.2