Cafea măcinată eco artizanală 200g
Cafea măcinată eco artizanală 200g

Cafea măcinată eco artizanală 200g

50,16 Lei

250,80 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Cafeaua măcinată eco artizanală Naturae Morettino este un produs de calitate superioară provenit din agricultură ecologică certificată.

Acest produs reprezintă o selecție de cafele fine ce oferă un gust intens cu un caracter mediteranean, în care notele pregnante ale cafelei Arabica braziliene se amestecă cu notele florale tipice de cafea din Peru, apoi cu aciditatea plăcută dată de cafeaua mexicană și cu accentul de ciocolată neagră al cafelei indiene.

Originea cafelei (poate varia) este din India Cherry, Perù Chanchamayo, Brazilia Santos, Mexic Berilo. Boabele de cafea au fost prăjite printr-un procedeu ecologic de intensitate medie-tare, obținându-se un caracter plin de vitalitate.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineItalia
Nume producatorMorettino
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060507
Coșul meu
prod-10.0.7