Infuzie eco „Vise plăcute” +6 luni 22.5g
Infuzie eco „Vise plăcute” +6 luni 22.5g
Infuzie eco „Vise plăcute” +6 luni 22.5g

Infuzie eco „Vise plăcute” +6 luni 22.5g

24,82 Lei

1103,11 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Infuzia pentru Vise plăcute, +6 luni de la Smileat este un produs de calitate înaltă, special creat pentru bebeluși și conține ingrediente provenite din agricultură ecologică certificată.

Infuziile Smileat au fost concepute pentru a oferi o alternativă naturală, ecologică și fără zahăr sau dextroză, care poate să ajute la calmarea disconfortului copiilor.

Această infuzie ecologică are un proces de producție foarte atent prin care se asigură lipsa completă a pesticidelor, erbicidelor sau substanțelor chimice de sinteză dăunătoare pentru sănătate.

Ambalajul acestui produs este ecologic, cutia este 100% din carton reciclabil, iar restul ambalajelor sunt compostabile și foarte prietenoase cu mediul.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros și ferit de razele soarelui.

Provenienta

Nume producatorSmileat S.L.
OrigineSpania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060578
Coșul meu
prod-8.3.5