Linte cutie 400g
 Linte cutie 400g
 Linte cutie 400g
 Linte cutie 400g

Linte cutie 400g

7,66 Lei

19,15 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Lintea O Green este o cereală apreciată în egală măsură de către vegetarieni și de către consumatorii de carne, dar și de cei care urmează regimuri alimentare stricte, datorită proprietăților ei nutritive complexe și benefice.Lintea se pregătește la cald și se însoțește fie de alte cereale și legume, în supe și mâncăruri scăzute, dar este și o garnitură caldă potrivită pentru preparate din carne de vită sau porc.Produsul nu conține conservanți și aditivi, este sterilizat și pregătit pentru o masă completă!

Sfat utilizare/preparare/gatire

Dupa deschidere se pastreaza in frigider, intr-un recipient nemetalic si se consuma in maxim 48 de ore.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se depozita și păstra în încăperi curate, aerisite, ferite de razele solare și de îngheț, la o temperatură de maxim 20 C și umiditate relativă a aerului de maxim 80%.

Provenienta

Tara de origineItalia
Website producatorhttps://www.o-green.ro/
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060915
Coșul meu
prod-10.0.6