Mazăre verde boabe dulce 305g
Mazăre verde boabe dulce 305g
Mazăre verde boabe dulce 305g

Mazăre verde boabe dulce 305g

7,40 Lei

24,26 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Mazărea verde dulce boabe Vapeur de la Bonduelle este potrivită în orice tip de preparat, rece sau cald, cu carne sau fără, boabe ori pasată sau chiar ca simplu aperitiv slab în calorii dar bogat în fibre. 

Prin tehnologia Vapeur, folosită în exclusivitate de Bonduelle, legumele proaspăt recoltate sunt pregătite la abur și în vid chiar înainte de a fi conservate. Astfel, legumele nu doar că își păstrează gustul, culoarea și proprietățile nutriționale, dar pot fi consumate și fără să le prepari. 

Mazărea verde dulce boabe Vapeur de la Bonduelle este un produs pregătit la aburi și în vid, este sterilizat, ideal pentru supe, salate sau humus și păstrează intacte textura și savoarea bobului de mazăre proaspăt preparat.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros și ferit de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineUngaria
Nume producatorBonduelle S.A.
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060949
Coșul meu
prod-8.3.5