Șuncă din piept de curcan 100g
Șuncă din piept de curcan 100g
Șuncă din piept de curcan 100g

Șuncă din piept de curcan 100g

8,49 Lei

84,90 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Obținută exclusiv din piept de curcan dezosat de cea mai bună calitate, șunca din piept de curcan e o gustare ușoară și rapidă, potrivită pentru orice poftă și orice moment.

Compania Meda a fost înființată în 1998, în București, și a devenit rapid un jucător important pe piața de mezeluri, ocupând poziția a 4-a după cota de piață. 

Calitatea și siguranța alimentului sunt obiective principale ale companiei și, ca urmare, dețin certificările ISO 9001 și ISO 22000.

Afacerea a crescut de-a lungul timpului, iar azi produsele Meda se găsesc în majoritatea KAI și în peste 3.000 de magazine din comerțul tradițional. 

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 2 - 8°C.

Provenienta

Tara de origineRomania
Website producatorhttps://medaprod.ro
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100061589
Coșul meu
prod-10.2.7