Sirop de agave light eco 250ml
Sirop de agave light eco 250ml

Sirop de agave light eco 250ml

34,32 Lei

98,06 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Agave este o plantă originară din Mexic, de dimensiuni destul de mari, depășind 7 m înălțime împreună cu floarea.

Celebritatea și-a câștigat-o datorită siropului de agave folosit foarte mult că îndulcitor natural pentru a putea evita zahărul procesat.

Siropul de agave a fost utilizat încă din cele mai vechi timpuri că remediu naturist datorită proprietăților medicinale ale agavei. Siropul de agave are un conținut bogat de vitamine și minerale conținute, și anume Vitamina B, C, Vitamina D, Vitamina E, dar este bogat și în calciu, fier, zinc, fosfor, potasiu, seleniu, crom și magneziu.

Acest sirop este bogat în fructoză și sărac în glucoză, astfel se eliberează destul de lent în sânge fără a provoca o creștere bruscă a indicelui glicemic.

Față de alți înlocuitori ai zahărului alb, precum mierea de albine sau siropul de arțar, nectarul de agave este cel mai bogat în fructoză și mult mai dulce. Este ideal că înlocuitor al zahărului, dar cu condiția de a pune o cantitate de sirop redusă la jumătate față de cantitatea de zahăr utilizată în mod normal.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Provenienta

OrigineGermania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100081598
Coșul meu
prod-10.6.0