Tăiței Vermicelli 100g
Tăiței Vermicelli 100g

Tăiței Vermicelli 100g

5,99 Lei

59,90 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Tăiței din "sticlă" sunt un fel de mâncare popular în bucătăria din Asia de Est. Sunt făcuți din amidon de fasole mung și devin transparenți când sunt fierți. Tăieței din "sticlă" Shan'shi sunt ideali pentru supe, salate, diferite feluri de mâncare asiatică și prăjituri.

Atât de asiatic. Atât de simplu. Shan’shi – lider de piață în mâncarea asiatică în Austria – oferă o largă selecție de produse ce fac posibilă o adevărată experiență culinară asiatică acasă. Brandul este ușor de recunoscut, mulțumită designului roșu și negru, dar și standardelor înalte de calitate a ingredientelor asiatice. Selecția include produse din diverse țări asiatice, cum sunt lapte de cocos, paste, legume, sosuri de soia condimentate, dipuri, dar și supe și sosuri gata preparate. Bucătăria asiatică este întotdeauna în pas cu tendințele. Mâncărurile asiatice ușoare și sănătoase satisfac cerințele alimentației moderne, dar, mai presus de toate, acestea sunt rafinate și complexe.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineChina
Nume producatorMaresi
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100082090
Coșul meu
prod-10.3.2