- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Mix pentru blat de pizza fără gluten, ușor de preparat, fără coloranți, fără conservanți cu ingrediente provenite din agricultură ecologică. Adaptat și pentru vegetarieni - fără lapte și ouă.
Acest produs nu conține alergeni.
Aluatul de pizza organic fără gluten este făcut din făină de orez integrală. Măcinărea materiilor prime se face în moară fără gluten pentru a evită contaminarea cu cereale care conțin gluten. Toate făinurile fără gluten sunt analizate pentru conținut de gluten într-un laborator special echipat.
Aluatul organic pentru pizza fără gluten se comportă ușor diferit la coacere decât aluatul standard de făină de grâu. Acesta este mai umed și mai lipicios decât de obicei, baza de pizza rămâne suculentă și pufoasă pe interior, se coace frumos și crocant pe exterior.
Cantitatea de ambalaj este suficientă pentru două tigăi mici sau o tavă. Aluatul se pregătește în cinci până la zece minute, timpul de coacere este de 20 de minute.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Germania |
Nume producator | Bauck GmbH & Co. KG |
Website producator | http://www.nutrivia.ro |