Ceai verde 50g
Ceai verde 50g

Ceai verde 50g

14,70 Lei

294,00 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Gunpowder este un sortiment de ceai verde cu totul special, datorită formei de perle rulate manual, ce se aseamănă cu granulația prafului de pușcă utilizat în secolele trecute.  Infuzia de ceai verde Gunpowder are o aromă intensă, cu un gust ușor afumat.

Spre deosebire de ceaiul negru, ceaiul verde este obținut printr-un procedeu ce are la bază scurtarea timpului natural de fermentație.

Imediat după cules, frunzele sunt încălzite la foc direct sau la aburi apoi uscate și rulate, pentru a împiedica fermentarea.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Pentru a prepara o ceașcă de ceai, adăugați apă fierbinte ( 100°C) peste o linguriță cu ceai (aproximativ 3 gr) și lăsați la infuzat timp de 6-8 minute.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și ferit de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineElveţia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100087605
Coșul meu
prod-10.0.7