Ceai de mentă 20 plicuri
Ceai de mentă 20 plicuri
Ceai de mentă 20 plicuri

Ceai de mentă 20 plicuri

3,19 Lei

88,61 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Uz intern:
- susține digestia, stimulând secrețiile gastrice și contribuind, în acest fel, la reglarea tranzitului și la funcționarea normală a tractului intestinal.

- contribuie la crearea unei stări generale de bine eliminând disconfortul gastro-intestinal (stări de greață și vomă, balonare și flatulență) și asigurând condiții optime instalării unei stări de calm și relaxare, favorabile desfășurării normale a activităților intelectuale și reglării duratei și calității somnului.

Uz extern:

- determină dilatarea vaselor sanguine și relaxarea musculaturii vasculare, contribuie astfel la reducerea proceselor inflamatorii de la nivelul cavității bucale și a sinusurilor.

- elimină transpirația, înlătură mirosul neplăcut al acesteia și revigorează zonele tratate.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Provenienta

OriginePolonia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100089503
Coșul meu
prod-10.2.7