Mici producători
Ciocolată neagră cu cireșe și vișinată 80g
Ciocolată neagră cu cireșe și vișinată 80g
Ciocolată neagră cu cireșe și vișinată 80g
Ciocolată neagră cu cireșe și vișinată 80g
Ciocolată neagră cu cireșe și vișinată 80g

Ciocolată neagră cu cireșe și vișinată 80g

28,25 Lei

353,13 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Ciocolată cinstită cu ceva în plus. 

Ciocolata neagră cu cireșe și vișinată de la Răzvan Idicel face parte din colecția de ciocolată neagră artizanală clasică cu specific românesc. 

Ciocolata neagră Răzvan Idicel este un sortiment cu conținut ridicat de cacao și cu un gust echilibrat, aproape deloc amărui, la care s-au adăugat cireșe ținute-n vișinată bună, astfel încât să absoarbă aroma.


Răzvan Idicel este un brand românesc început ca o afacere de familie, fondat în 2013, din dorința de a crea produse românești cu gustul de odinioară. Răzvan Idicel produce zacuști, dulcețuri sau ciocolată în mod artizanal, păstrând rețete vechi, tradiționale. Produsele sunt realizate în satul Idicel din județul Mureș, cu multă pricepere și dragoste, de către gospodinele din sat, la ceaun pe foc de lemne. În ceea ce privește ciocolata Răzvan Idicel, aceasta este bean to bar, realizată din ingrediente de calitate, cu boabe de cacao rafinate direct de la sursă și urmând un proces artizanal.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de îngheț și de razele soarelui.

Provenienta

Nume producatorCamara lui Razvan
Website producatorhttps://www.pravaliaidicel.ro/
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100091672
Coșul meu
prod-9.4.6