Scutece Harmonie mărimea 4, 9-14kg, 28 buc
Scutece Harmonie mărimea 4, 9-14kg, 28 buc

Scutece Harmonie mărimea 4, 9-14kg, 28 buc

142,99 Lei

5,11 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Scutecele Pampers Harmonie sunt realizate cu bumbac premium, din fibre moi pe bază de plante și alte materiale atent selecționate, fiind testate dermatologic.

Acestea conțin 0% parfum, loțiune, nu conțin cei 26 de alergeni UE și garantează menținerea pielii uscate a celui mic cu până la 12 ore.

Scutecele au imprimeuri drăguțe și sunt prevăzute cu indicatorul de umezeală practic de la Pampers - tu și cel mic vă veți bucura cu siguranță de acest lucru.

Pampers Harmonie sunt fabricate cu celuloză procurată în mod responsabil şi sunt certificate Standard 100 de Oeko-Tex, una dintre cele mai exigente certificări din lume.

Doriți să aflați mai multe despre componentele utilizate de Pampers? Vizitați pampers.com.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra într-un loc uscat.

Provenienta

Tara de origineGermania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100092528
Coșul meu
prod-10.3.2