Promo
Porumb boabe Gold 340g

Porumb boabe Gold 340g

7,76 Lei

22,82 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Legumele coapte pe câmp, la soare și culese în momentul optim de maturitate, sunt sterilizate în câteva ore de la recoltare pentru a-și păstra proprietăţile. Legume “curate”, fără aditivi sau conservanţi, fără organisme modificate genetic, în ambalaje fără BPA.

Sunt gata de consum, cu gustul natural al legumelor preparate acasă. Conservele D'aucy al-vapore nu au lichid de scurs și sunt mai hrănitoare decât cele sterilizate în apă, deoarece sunt fabricate după o tehnologie avansată care combină prepararea la abur cu vacuumarea, ceea ce determină păstrarea nutrienţilor şi a texturii. Sunt mai gustoase și mai crocante.

Sfat utilizare/preparare/gatire

După deschidere: a se păstra în frigider într-un recipient închis ermetic și adecvat și a se consuma în următoarele 48 de ore. În cazul în care conserva conține lichid, acesta trebuie scurs, dacă este necesar.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros și ferit de razele soarelui.

Beneficii produs

Legume “curate”, fără aditivi sau conservanţi, în ambalaje fără BPA. Sunt gata de consum, cu gustul natural al legumelor preparate acasă. Bogat în fibre.

Provenienta

Tara de origineUngaria
Website producatorhttps://daucy.ro
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100094820
Coșul meu
prod-10.6.0