Mici producători
Dulceață de afine de pădure 350g
Dulceață de afine de pădure 350g
Dulceață de afine de pădure 350g

Dulceață de afine de pădure 350g

36,39 Lei

103,97 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Dulceața de afine este o dulceață delicioasă de fructe de pădure, dulce, aromată și frumos colorată, cu fructe întregi, foarte potrivită pentru umplut clătite sau papanași.

Afinele au numeroase beneficii pentru organism și reprezintă un instrument pentru menținerea unei stări bune de sănătate. Protejează și ajută sistemul cardiovascular. Afinele sunt o importantă sursă de antocianine, micronutrienți și fibre, cu un efect benefic asupra sistemului cardiovascular.

Pofta Focului este o mică afacere de familie, născută în comuna Bârnova din județul Iași. Brandul produce artizanal, cu mult drag și multă atenție, zacuști, dulcețuri, salate, sosuri sau murături, având în portofoliu peste 70 de preparate. Produsele sunt realizate după rețete tradiționale, testate și îmbunătățite de-a lungul timpului, din ingrediente de calitate, atent selecționate, provenite de la mici producători, majoritatea din zona Moldovei.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Provenienta

Nume producatorI.I. Neamțu V. Gica
Website producatorhttps://www.poftafocului.ro/
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100094951
Coșul meu
prod-10.2.2