-20%
Dulceață de cireșe amare albe 230g
Dulceață de cireșe amare albe 230g
Dulceață de cireșe amare albe 230g
Dulceață de cireșe amare albe 230g

Dulceață de cireșe amare albe 230g

37,75 Lei

Economisești 20%

29,99 Lei

130,39 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Dulceața de cireșe amare albe este una dintre cele mai rare tipuri de dulceață, datorită faptului că se prepară din cireșe sălbatice, care nu sunt foarte accesibile. 

Poate fi servită cu o felie de pâine proaspătă sau prăjită, în diferite rețete pentru deserturi sau alături de alte feluri rafinate cum ar fi tartinele cu gorgonzola.

Produsul este sterilizat prin metoda tradițională și nu conține conservanți.

Pofta Focului este o mică afacere de familie, născută în comuna Bârnova din județul Iași. Brandul produce artizanal, cu mult drag și multă atenție, zacuști, dulcețuri, salate, sosuri sau murături, având în portofoliu peste 70 de preparate. Produsele sunt realizate după rețete tradiționale, testate și îmbunătățite de-a lungul timpului, din ingrediente de calitate, atent selecționate, provenite de la mici producători, majoritatea din zona Moldovei.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Provenienta

Website producatorhttps://www.poftafocului.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100094955
Coșul meu
prod-10.6.0