Așternut igienic vegetal pentru pisici Eco Clean 6L
Așternut igienic vegetal pentru pisici Eco Clean 6L

Așternut igienic vegetal pentru pisici Eco Clean 6L

45,06 Lei

7,51 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Eco Clean este realizat din fibre de plante speciale, cu o putere mare de absorbție și agregare, care în contact cu lichide, creează o "bilă" ușor de eliminat.
Fibrele speciale din plante foarte prietenoase și cu un impact foarte scăzut asupra mediului, derivă în principal din culturile locale, permițând un control direct al calității și tehniclor de cultivare.


Datorită particularităților ingredientelor active de origine vegetală inhibă formarea gazelor de amoniac care dau mirosuri neplăcute, și garantează o durată de 40-60 zile în folosirea litierei de către o singură pisică.
Nu pătează parchetul și nu distruge mocheta sau covoarele. Acțiunea de dezinfectare a ingredientelor active, le menține sterile și au un PH neutru.Este un produs ușor, facil de transportat și înlocuit, este complet biodegradabil, poate fi aruncat în toaletă sau poate fi folosit că și îngrășământ, și nu generează late deșeuri.

Este prietenos cu mediul ("eco-friendly") deoarece nu conține silicon sau praf, este produs printr-un proces care nu consumă foarte multă energie și care nu utilizează combustibili fosili.
Este un produs practic, fără riscuri, ușor de folosit, eficient - absorbție foarte bună, agregare rapidă și solidă, neutralizează mirosul, prietenos cu mediul - reduce dioxidul de carbon din atmosferă, ciclu de producție cu impact redus asupara mediului.
Un produs 100% inovativ, fabricat în Italia. Instrucțiuni de utilizare : umpleți litiera cu un strat de 5-7cm de Eco Clean, conform necesitaților pisicii dumneavoastră.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc răcoros și ferit de lumină.

Provenienta

Tara de origineElveţia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100096098
Coșul meu
prod-10.2.7