

- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Mendianți de ciocolată neagră. Discuri de ciocolată belgiană neagră cu min. 70% masă de cacao, cu un gust ușor amărui, combinată cu fructe și nuci: merișoare, coacăze, goji, stafide, ghimbir, caju, pecan, migdale, alune de pădure.
Brandul Paula Ana a fost lansat în 2011 de către Paula Moraru, inginer informatician la bază, dar care s-a îndrăgostit de ciocolată. După o experiență de 6 ani de IT în România, pentru Paula au urmat 10 ani în management de restaurante în Irlanda și un curs de ciocolaterie în Marea Britanie, care au contribuit la ideea propriei afaceri. Scopul brandului Paula Ana este de a oferi un gust excepțional, la care vrei să te întorci și pe care să nu îl uiți, oferit de ingrediente de calitate și rețete atent create și testate. Paula Ana produce ciocolată artizanală, fină, de calitate superioară, proaspătă și interesantă. În portofoliul brandului se regăsesc și alte produse dulci, unele tradiționale românești, altele inovative, creații proprii.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | România |