Zahăr din cocos eco 250g
Zahăr din cocos eco 250g

Zahăr din cocos eco 250g

17,90 Lei

71,60 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Zahărul de cocos Dragon Superfoods este un zahăr nerafinat, extras din nectarul florilor palmierului de cocos. Este un îndulcitor natural ce reprezintă o alternativă mai bună la zahărul rafinat, chiar și la cel brut. 

Are un gust de caramel puțin mai pronunțat decât zahărul brut extras din trestia de zahăr. Se topește la temperaturi mici și se arde (se oxidează) la temperaturi înalte, fiind o bună alternativă pentru patiserie comparat cu alte tipuri de zahăr.

Are un indice glicemic mic, de numai 35, un conținut ridicat de minerale precum potasiu, zinc, magneziu, fier și este bogat în vitamina B. 

Poate fi consumat și de diabetici, datorită nivelului glicemic scăzut și datorită faptului că nu provoacă fluctuații mari ale nivelului de zahăr din sânge, dar numai cu acordul unui medic.

Provenienta

Tara de origineBulgaria
Nume producatorAbonett Kft
Website producatorhttp://www.nutrivia.ro
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100104921
Coșul meu
prod-8.3.5