Ciocolată dietetică hipoglucidică cu lapte 80g
Ciocolată dietetică hipoglucidică cu lapte 80g

Ciocolată dietetică hipoglucidică cu lapte 80g

14,89 Lei

186,13 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Rețeta ce stă la baza ciocolatei cu lapte, fără zahăr adăugat, Gerble, a fost dezvoltată în colaborare cu medici diabetologici și este ideală nu doar pentru persoanele care au poftă de un dulce sănătos, ci și pentru cei care sunt nevoiți să reducă sau să excludă consumul de zahăr din alimentație, din cauza unor probleme medicale cum ar fi diabetul, obezitatea, hipertensiunea, hipercolesterolemia.

Ciocolata cu lapte Gerble este îndulcită cu maltitol, determinând astfel o creştere mai micǎ a curbei glicemice în comparație cu produsele similare ce conțin zahǎr. 

Astfel, te poți bucura, alături de întreaga familie, de gustul ciocolatei, dar fără grija glicemiei sau a siluetei, consumând produsul cu măsură!

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineRomania
Nume producatorNutrition & Santé SAS
Website producatorhttps://www.nutrivita.ro/
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100104950
Coșul meu
prod-10.6.0