Baton sport ciocolată 3x40g
Baton sport ciocolată 3x40g

Baton sport ciocolată 3x40g

23,90 Lei

199,17 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Batoanele energizante cu ciocolată, Isostar, au un aport mare de proteine, fiind potrivite fazei de recuperare a sportivilor. 

Batoanele energizante cu ciocolată sunt concepute să răspundă nevoilor unui efort muscular imediat efectuat în cadrul unei competiții sau în condiții climaterice deosebite. 

Aceste batoane cuprind tot ce are nevoie corpul pentru a se recupera - carbohidrați 20 g/baton, proteine 10 g/baton, vitaminele B1, B2, B6, C, E și PP. 25% din compoziția batoanelor energizante este alcătuită din proteine, ceea ce favorizează și eficientizează procesul de refacere musculară.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineFranţa
Nume producatorNutrition&Sante SAS
Website producatorhttp://www.nutrivia.ro
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100105011
Coșul meu
prod-8.3.5