Cremă hidratantă bio pentru copii 100ml
Cremă hidratantă bio pentru copii 100ml

Cremă hidratantă bio pentru copii 100ml

30,99 Lei

309,90 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Bambo Nature Cremă cu efect calmant ajută la protejarea pielii copilului de umiditatea excesivă și este perfectă pentru pielea și tenul sensibile ale bebelușului. Crema are un conținut ridicat de lipide de 38% și creează o barieră de protecție respirabilă pe piele pentru a o menține moale și netedă. Crema calmantă este testată dermatologic și nu conține parfum sau coloranți.

Crema cu efect calmant este vegană și nu conține ingrediente de origine animală, doar ingrediente naturale și organice derivate din plante. Certificat în conformitate cu standardele ECOCERT Cosmos, Nordic Swan Ecolabel și Asthma Allergy Nordic - alegerea durabilă și sigură pentru bebelușul dvs. și pentru mediu.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Pentru față: asigurați-vă că fața copilului dumneavoastră este uscată și curată. Aplicați cu grijă un strat subțire de cremă pe obrajii, fruntea și bărbia copilului dumneavoastră. Poate fi folosită și pentru picioare și mâini uscate. Utilizați cât de des este necesar, dar evitați întotdeauna contactul cu ochii.

Pentru șezut iritat: asigurați-vă că zona scutecului este curată și uscată. Aplicați un strat subțire de cremă - suficient pentru a acoperi roșeața, dar cât mai puțin posibil pentru a lăsa pielea să respire. Utilizați după fiecare schimbare de scutec sau în funcție de necesități.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros și ferit de razele soarelui.

Provenienta

OrigineDanemarca
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100114727
Coșul meu
prod-10.2.7