Mici producători
Sirop din muguri de brad 200ml
Sirop din muguri de brad 200ml
Sirop din muguri de brad 200ml

Sirop din muguri de brad 200ml

20,47 Lei

102,35 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Cu aromă inconfundabilă, de pădure de conifere, cu gust proaspăt și revigorant, siropul de muguri de brad este o băutură răcoritoare excepțională.

La început a fost doar o pensiune turistică din județul Argeș. Apoi, datorită cererilor și interesului mare din partea turiștilor, a apărut brandul Delicatese din Poiana Fermecată. Primele produse create pentru vânzare au fost siropurile, apoi dulcețurile, iar în prezent brandul produce și alte categorii de produse, precum zacuscă, sosuri, salate, șerbet, produse gourmet, bază pentru mâncare sau chiar ceaiuri. Produsele sunt realizate manual, după rețete vechi, reinventate, din ingrediente curate, fructele și plantele fiind culese chiar din pădure.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.

Provenienta

Nume producatorPOIANA FERMECATA
Website producatorhttp://www.poianafermecata.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100117663
Coșul meu
prod-10.6.0