Paste Tagliatelle eco din făină de grâu spelta 250g
Paste Tagliatelle eco din făină de grâu spelta 250g
Paste Tagliatelle eco din făină de grâu spelta 250g

Paste Tagliatelle eco din făină de grâu spelta 250g

20,58 Lei

82,32 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Tagliatellele de la Alce Nero sunt fabricate exclusiv din grâu dur ecologic italian. Soiurile cultivate, cum ar fi Senatore Cappelli, Simeto și Quadrato, procesul de producție strict controlat și aluatul preparat cu apă de izvor din Dolomiți oferă pastelor un gust inconfundabil.

Alce Nero a luat naștere în anii ’70, atunci când două grupuri de tineri agricultori și apicultori au decis că este momentul pentru o schimbare, o schimbare care să conducă la modificări la nivel mondial și care să fie mai mult decât un scop în sine. 

Alce Nero, alături de fermierii și procesatorii organici, aduc clienților produse rezultate din agricultură și respectul față de pământ și fertilitatea lui. Compania  colaborează cu peste 1000 de fermieri din Italia și peste 10.000 de ferme de familie din America Centrală și de Sud.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra în loc uscat, răcoros, ferit de lumină.

Provenienta

Website producatorhttp://www.micototaldistribution.com
OrigineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100119038
Coșul meu
prod-10.6.0