8 Cereale fără lactoză, +6 luni, 340g
8 Cereale fără lactoză, +6 luni, 340g

8 Cereale fără lactoză, +6 luni, 340g

34,19 Lei

34,19 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Pudră instant de cereale pentru sugari și pentru cei mici (vârsta recomandată de la 6 luni).

Hero Baby 8 cereale este un produs pe bază de cereale, ce nu conține lactoză sau alte zaharuri față de cele prezente în mod natural.

Gustarea conține 8 tipuri de cereale: ovăz, orz, triticală - un hibrid de grâu și secară, grâu spelta, grâu, orez, porumb, secară.

Gustul acestor cereale este unul natural, delicios, pe care bebelușii îl vor adora. De asemenea, este important ca bebelușul să își formeze din timp preferințe pentru gusturi nu foarte dulci, creându-și astfel obiceiuri alimentare corecte pentru viitor.

Experții europeni în alimentația pediatrică recomandă să nu se introducă zaharuri în alimentația copiilor sub 2 ani.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Turnați într-un bol cca. 160ml de lapte călduț. Adăugați 3 linguri râse*** (aprox. 17 g) de Hero Baby 8 Cereale. Amestecați cu o furculiță până se omogenizează și hrăniți bebelușul.

*** fiecare lingură echivalează cu aproximativ 5.6g de pudră.

Adăugați mai multe sau mai puține cereale, până obțineți consistența dorită. Hero Baby 8 Cereale poate fi preparat și în biberon. Pentru aceasta amestecați în biberonul pregătit cu laptele obișnuit al bebelușului, cantitatea de cereale recomandată de medicul pediatru, conform vârstei bebelușului. Amestecați bine și hrăniți bebelușul. Verificați întotdeauna temperatura alimentului înainte de hrănire.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros și ferit de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineRomania
Nume producatorHero Espana SA
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100123507
Coșul meu
prod-10.2.2