Praline asortate 175g
Praline asortate 175g
Praline asortate 175g
Praline asortate 175g
Praline asortate 175g
Praline asortate 175g

Praline asortate 175g

28,49 Lei

162,80 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Oferiți Baci Perugina celor dragi vouă și înseninați-le ziua cu mesajele de afecțiune ambalate alături de praline. Gustul lucrurilor simple, spontaneitatea, dragostea în toate formele sale, Baci Perugina te face să redescoperi toate acestea.

Istoria pralinelor Baci începe în 1922 în zona Perugia, prin creația Luisei Spagnoli. Aceasta a creat o bomboană iconică - folosind alune de pădure măcinate, o alună întreagă și acoperind acest mix cu un strat de ciocolată neagră. Ambalate individual, pralinele au fost însoțite și de un răvaș cu mesaj de dragoste, menit să însenineze ziua celui care o degusta.
Succesul a venit curând și a fost fulminant, cucerind piața europeană, dar și americană. În 1939 erau deja vândute pe 5th Avenue în New York dar și în toate capitalele europene.
Și astăzi, la 100 de ani de la lansare, bomboanele aduc acceași bucurie oamenilor, care apreciază atât ciocolata fină, cât și mesajul optimist ce însoțește fiecare bomboană.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și ferit de razele soarelui.

Provenienta

OrigineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100125971
Coșul meu
prod-10.6.1