Mici producători
Sirop de lavandă 500ml
Sirop de lavandă 500ml
Sirop de lavandă 500ml

Sirop de lavandă 500ml

28,80 Lei

57,60 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Siropul de lavandă este făcut cu drag, numai din flori proaspete de lavandă din cultură organică certificată, zahăr, lămâie și apă.

Este o băutură cu efect relaxant și calmant, ideală pentru persoanele stresate, obosite sau aflate în convalescență.

Are un gust desebit și poate fi folosit în limonade, cocktailuri sau în nenumărate produse de cofetărie și de patiserie, ca îndulcitor sau pentru un plus aromă.

Pivniţa Bunicii este un brand românesc care realizează produse din ingrediente naturale, provenite din livada proprie sau din zona Saschizului, la fel cum făcea bunica. Gama de produse create este variată: gemuri, marmelade, sosuri, siropuri sau miere. Rețetele folosite sunt inspirate din tradiția locală, dar au fost dezvoltate și îmbunătățite pentru a oferi un nivel ridicat constant al calității și igienei alimentare. Produsele marca Pivnița Bunicii se găsesc și la ele acasă, în satul Saschiz, unde există un magazin (situat chiar într-o pivniță care datează din anul jurul anului 1850) şi un centru de degustare, Taste Transylvania Experience, aflat lângă hala de procesare a brandului. 

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra în poziție verticală, la loc răcoros și ferit de lumină.

Provenienta

Nume producatorTransylvania Food Company SRL
Website producatorhttps://www.pivnitabunicii.com
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100127429
Coșul meu
prod-10.3.2