Mici producători
Miere de salcâm crudă eco 420g
Miere de salcâm crudă eco 420g
Miere de salcâm crudă eco 420g

Miere de salcâm crudă eco 420g

52,79 Lei

125,69 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Mierea crudă Colonia este o miere naturală, pură, neprocesată termic, păstrându-și astfel intacte și vii enzimele și vitaminele care îi conferă calități nutritive și beneficii de excepție.

Mierea de salcâm este aproape limpede, ca sticla lichidă, și este o formă pură, organică de miere care nu a fost prelucrată, încălzită sau pasteurizată în niciun fel. Acest tip de miere este foarte bun pentru aplicații culinare și poate fi utilizat și în mai multe scopuri medicinale, datorită nutrienților și antioxidanților bogați pe care îi conține.

Mierea de salcâm, ca multe alte tipuri organice specializate de miere, este derivată pur din nectarul florilor de salcâm. Având o aromă ușor dulce, această varietate de miere este foarte căutată în întreaga lume.

Colonia este formată dintr-o echipă de apicultori profesioniști, pasionați și cu expertiză în multiple tehnici apicole aplicate în diverse regiuni din România.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra în poziție verticală, la temperatura camerei, ferit de lumină.

Provenienta

Tara de origineRomania
Website producatorhttp://www.honeycolonia.com
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100130328
Coșul meu
prod-10.6.1