Profită acum
Măsline verzi cu lămâie 200g
Măsline verzi cu lămâie 200g
Măsline verzi cu lămâie 200g

Măsline verzi cu lămâie 200g

16,49 Lei

82,45 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Iubitorii de măsline, se pot bucura acum de aceast gust autentic al măslinelor, completat de aroma lămâii, venite tocmai de pe pământul cretan.

Acest mixt de măsline pot fi consumat ca atare, la micul dejun sau în orice moment al zilei.

FAMILIA LYRAKIS a fost fondată în 1975 în satul Sissi de pe coasta de nord a Cretei, ca fiind în primă fază un atelier de ulei de măsline.

De-a lungul anilor aceștia au crescut, iar acum ei dețin în portofoliu produse cretane de înaltă calitate cum ar fi tartinabile, măsline, cu o mare valoare nutritivă, care au la bază ulei de măsline extra virgin.

Produsele FAMILIA LYRAKIS sunt verificate în fiecare etapă a procesului, astfel încât oferă iubitorilor de măsline și ulei de măsline produse de calitate.

Produsele din gama FAMILIA LYRAKIS înseamnă respect și loialitate față de pământul cretan, expertiză în producție dezvoltată de-a lungul mai multor generații, dar și certificate ce sunt în conformitate cu standardele și reglementările internaționale. 

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc întunecos și răcoros.

Provenienta

Tara de origineGrecia
Website producatorhttp://www.lyrakisfamily.gr
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100135566
Coșul meu
prod-10.6.1