Profită acum
Grătar wagon suprafață de gătit 47cm x 24cm
Grătar wagon suprafață de gătit 47cm x 24cm

Grătar wagon suprafață de gătit 47cm x 24cm

199,99 Lei

Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Grătarul Grillchef Wagon este realizat în mare parte din oțel, iar avantajul acestuia este că poate fi transportat foarte ușor datorită roților din dotare.

Suprafață de gătit măsoară 47 cm lungime și 24 cm lățime. În partea laterală, precum și în partea de jos beneficiază de spațiu unde puteți depozita anumite ustensile sau vase pentru a vă fi la îndemăna.

Acestea sunt practic elementele din lemn cu care aparatul este prevăzut. În principiu este un grătar care trebuie folosit cu cărbune.

Însă, dacă doriți neapărat să faceți focul, atunci ar fi bine să aveți în vedere protejarea grataruilui de lemn din lateral pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

Provenienta

Tara de origineChina
Nume producatorLANDMANN Hungaria kft
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100137669
Coșul meu
prod-10.5.2