-20%
Loțiune spray 3 în 1 după plajă Sun 150ml

Loțiune spray 3 în 1 după plajă Sun 150ml

19,99 Lei

Economisești 20%

15,99 Lei

106,60 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Gerovital Sun loţiune spray 3 în 1 după plajă asigură confortul pielii după supraexpunerea la radiaţiile UV, având o acțiune complexă de liniștire, răcorire și revitalizare a epidermei arse de soare.

D-Pantenolul ajută la reînnoirea celulelor dermului și epidermului, la diminuarea iritațiilor, pruritului și arsurilor și menținerea elasticității pielii.

Formula este îmbogățită cu extract de Boswellia Serrata și mentol, ingredient cu rol important în restabilirea confortului pielii arse de soare.

Sfat utilizare/preparare/gatire

A se agită înainte de utilizare! Produsul se aplică prin pulverizare de la circa 15cm pe pielea curatǎ. Se masează uşor până la absorbția completă a produsului în piele.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat.

Provenienta

OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100138365
Coșul meu
prod-10.6.1